PUR hotmelt

Eigenschappenvan PUR-hotmelt (PU hot melt)

Hieronder volgen de belangrijkste kenmerken en voordelen van het gebruik van PU-hotmelt als ideale lijmsoort voor het vergroten van de productiecapaciteit.

    
Het creëert een sterkere en bestendigere binding dan traditionele  thermoplastische hotmelt.

   PU hot melt kan flexibel of hard ingesteld worden


   PU hotmelt heeft een groot
temperatuurbereik en is daarom goed inzetbaar voor binnen- en buitentoepassingen.


   PU hotmelt is snel settend (Green strength) en redelijk
snel uithardend. (Opmerking: als de atmosfeer  droog wordt (lage luchtvochtigheid), kan het een langere uithardingstijd/vernettingstijd nodig zijn voor het bereiken van de definitieve sterkte..)

    
Het bereikt een hoogwaardige binding met producten die doorgaans moeilijk te verlijmen zijn, inclusief kunststof achtiger materialen.

    
Er is minder hechtmiddel nodig voor een sterke hechting en er wordt minder verspild tijdens het applicatieproces.

    
PUR hot melt is gebruiksvriendelijk: mengen of meten is niet nodig.

    S
nellere productie, wat leidt tot lagere arbeidskosten.

Toptoepassingen voor PUR-hotmelt

Veel industrieën nemen nu smeltlijm technologie op in hun fabricage, montage en assemblage processen. Alles, van schoeisel tot matrassen tot automotive, is afgestemd op lijmen met PUR-hotmelt om het gebruiksgemak en de flexibiliteit te maximaliseren.


    
Het maken van meubels en houtproducten is afhankelijk van hotmelts. Intercol  biedt specifieke tips voor het samenstellen van kasten en laden met behulp van een smeltlijm - die superieure sterkte en  hoge kwaliteit biedt zonder de tijd of kosten van een hamer en spijkers. Intercol heeft ook diverse  APAO-smeltlijmen

    
Houtbewerking en     Productassemblage: PUR-hotmelt klaart de klus, ongeacht hoe zwaar uw materialen zijn. Het hecht aan kunststoffen, glas, PVC's, aluminium, roestvrij staal en andere metalen. De meeste  geautomatiseerde assemblagelijnen hebben baat bij een snel uithardende lijm die geen droogtijd of -meting nodig heeft en die hecht ongeacht temperatuurschommelingen of contact met bijvoorbeeld water.

Login Form

mod_blogfactory_blog

© 2016 Your Company. All Rights Reserved. Designed By JoomLead

Please publish modules in offcanvas position.